2012. november 9., péntek

Egy tökéletes konyha

Kedves Olvasó!

Említettem volt, hogy nagyon foglalkoztatnak a belső terek, azok mibenléte, kapcsolata más helységekkel, stb . Mitől lesz számunkra szép a tér? Miért érezzük magunkat kellemesen egy helyen, máshol meg miért nem? Az biztos, hogy az itt következő konyha abszolút nyertes. Imádnivaló! A "receptet" a Bewitched c. filmben láttam meg.

A nappali - étkező - konyha egy térben helyezkedik el. Nagyon szépen kidolgozott ez az oszlopos megoldás a tetőszerkezet alátámaszásához az étkezőben és még kétoldalt alacsony parapet is segíti vizuálisan elválasztani a két teret egymástól, de a nyitottságot mégsem veszi el. Adtak a filmesek a részletekre, milyen szép csillár lóg az asztal felett!

Gyönyörű ez a kilátás a kert felé! Osztott üveges ablakok, a kedvencem. Kétoldalt az ablakok felett hosszú polcok nyúlnak végig, ideális tárolóhely a nem mindennap használatos dolgoknak.

Nagyon hasznos megoldás a középen lévő nagy munkaasztal, amit reggeliző asztalként is használhat az ember. Látod a felette lógó edény szigetet?

Tetszik ez a beépített megoldás a mikrónak, mellette (itt nem látszik) egy tároló szekrény található. Az ablakok csodásak! 

Elkészült az étel, együnk a pergola alatt a szabadban. Nagyon tetszik!

Sok mütyűr, kedves tárgy fér el az ablakpárkányon. A sarokban az az asztali lámpa nagyon klassz.

Jobb oldalon  a mosogatás - edényszárítás helye van, a bal oldalon a főzés a nagy tűzhellyel, középen a munka sziget.

Tényleg igaz, hogy nagy hatások érhetőek el csak a világítással. Ide nagyon illik ez a két lógó lámpa amit a  munkapult kapott.

Image sources : Hooked On Houses

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...