2012. november 29., csütörtök

Christmas Cottage

Kedves Olvasó!

Így karácsony előtt (bár valójában az év minden szakára igaz) lelkesen keresek karácsonyi hangulatba öltöztetett ház riportokat. Érdekes megfigyelni, hogy különböző otthonok hogyan keltik életre a karácsony szellemét. A sok habos-babos mellett üdítő látvány az egyszerű vidéki stílus a maga természetességével. Szerintem mélyen, legbelül mindenki vonzódik a vidékhez, ahol lassabb az élet, emberléptékűbb minden. (De kétségtelen, hogy a városnak is megvannak a maga előnyei.) Vágyódunk a természet közelségére, a természetes anyagok iránt.
Ez a gyönyörű vidéki ház rögtön fellelkesített, amint megláttam. Az egyszerűsége a nagyszerűsége.

A vidéki Anglia.
Hívogató a bejárat, az ajtón hatalmas koszorú, kívül egy kosár megrakva a kert "díszeivel", az elmaradhatatlan lámpás, és egy feldíszített karácsonyfa. Ugye bemehetek?
Egyszerűen feldíszített karácsonyfa, a kosárban pedig a tűzifa.
Annyira bundi ez a szoba, hogy legszívesebben befészkelném magam a kanapén.
A tágas étkezőben valamennyi vendég kényelmesen elfér a karácsonyi vacsora alkalmával. A dekoráció visszafogott és mégis nagyon hangulatos.
A konyhapult is adhat helyet egy kis karácsonyi hangulatnak, a sütis dobozok, karácsonyi konyharuha és egy meglepetés csomag, valamint a szagelszívót díszítő fenyőgirland kedves színfoltok.
Apró, kedves részletek: karácsonyi bögre, feliratos girland, üzenőtáblácska, piros mécsetartó pohárkák és a polcon néhány dísz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...