2015. március 25., szerda

Knagglig tároló - IKEA

Kedves Olvasó!

Van Isten az égben! Hallelujah!
Mióta imátkoztam, reménykedtem abban (na jó, ez kicsit túlzás, de), hogy az IKEÁ-nak, mint a világon leginkább rá jellemző bútoráruháznak, hogy kezeletlen fa dolgokat árulnak, legyen fa tároló ládikája is a termékkínálatában!
És most lesz! Ha minden igaz, akkor áprilisban jelenik meg a Knagglig névre keresztelt láda. Remélem Magyarországon is kapható lesz.

Figyelem barkács kedvű rokon lelkeim, a kreativításnak csak a segédeszközök hiánya szabhat gátat. Már látok magam előtt decoupage-olt fűszernövény tartó ládát, netán seaside stílusú kék-fehér festésű dobozokat tengerész motívumokkal díszítve, ládákból összeállított könyvespolcot-tárolót, ha kereket szerelsz rá, guruló asztalka vagy tároló is lehet, nem beszélve arról, hogy játéktárolónak sem utolsó és a gyerek még össze is mázolhatja kedve szerint. Na majd az ötletekről csinálok egy új bejegyzést itt a blogon.
Két féle méretben lesz kapható: a kicsi 23x31x15 cm, a nagy 46x31x25 cm. 
(Az áráról annyit találtam egy oldalon, hogy 5-10 USD lesz az ára, de erre ne vegyél mérget, mindenesetre viszonyításképpen talán megbízható adat, abszolút megéri majd az árát.)
Remélem lapraszerelten lesz kapható, mert akkor egyszerre többet is haza tudok majd hozni belőle.
Szóval már csak párat kell aludni, addig bírjuk ki valahogy, kedves őrült dekoráló társaim!


Image sources. IKEA


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...