2013. január 3., csütörtök

Modern otthon Santa Barbarából

Nem a kedvencem a modern stílus (inkább a rusztikust, a hagyományost kedvelem), de ez a ház teljesen lenyűgözött. Annyira otthonosnak találom!
A ház Santa Barbarában található és mint itt oly sok ház, ez is egyszintes épület. (Imádom!)
Tervezője Richard Warner, a kivitelezést az Allen Associates Construction végezte, a képeket Jim Bartsch készítette. A tulajdonos írt egy cikket is a tapasztalatairól, amit itt elolvashatsz.
A ház kívülről a bejárat felől.
Érdekes megoldás ez az extra széles forgó bejárati ajtó, így a kint az bent van és fordítva.
A nappali a felújítás előtt, sötét és itt nem látszik, de több válaszfal is volt.
... és felújítás után a nappali. Csodálatos tágas ablakok, ahonnan csak árad be a természetes fény. A házban két kandalló is található ( az egyik itt, a másik a tévéző sarokban), mindkettő szürke vakolást kapott, nagyon jól néz ki.
Az étkező, nappali konyha és tévéző szoba közötti válaszfalakat megszüntették, hogy egy levegős, világos teret hozzanak létre. Az egész helységet egységesen fehér tölgyfa padló borítja, ami jól harmonizál a fehérre festett tetőzettel és a konyhabútor természetes színével.
A tévéző sarok (és a másik kandalló).
A konyha a felújítás előtt.
...és felújítás után. A tulajdonosok lemondtak a felső szekrényekről, csak polcokat látunk, cserébe egy tágas, levegős konyhát kaptak. Praktikus az extra hosszú konyhasziget, amelynek a másik felét reggeliző pultként is lehet használni. A megvilágítást segítik még a tetőablakok is.
Én azonnal beköltöznék!
Csak gratulálni tudok ehhez a remek végeredményhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...