2012. december 19., szerda

Az ünnepi asztal

Hamarosan itt az ünnepi vacsora ideje. Az persze mindig egy mizéria, hogy milyen étel kerüljön az asztalra. De az sem mindegy, hogy milyen terítékből eszünk. Ehhez gyűjteni szoktam az ötleteket, hogy amikor szükséges, ne essek zavarba. Itt néhány IKEÁ-s megvalósítás látható.
Az idei kedvencem. Natúr színek egy kis pirossal fűszerezve. A kandallóban lobogó tűz és a tűzifa látványa csak még inkább fokozza a meleg, meghitt hangulatot. A meleg barna padlószín is nagyon otthonos alapot teremt. Szívesen tölteném itt a karácsonyt! 
Egy régi kedvencem. Nagyon szép ünnepi ez a piros abrosz a sok gyertyával. Nem kedvelem a fekete színt a dekorálásban, de ez itt nagyon elegánssá varázsolja az egyébként egyszerű terítéket.
Íme felülről. Milyen jó ötlet a székekre bárányszőrt teríteni!
Mindennel kész vagyunk? Mindjárt itt vannak a vendégek! Jaj, az abrosz! Még nem vasaltam ki! Most mi lesz? Nem baj, ha gyűrött, akkor is jól fog mutatni: Lefogadom, hogy a vendégek ámuldozni fognak, hogy de jól néz ki! Mondd hol vetted? Biztos egy vagyon volt! Hát...!
Valakinek kockás, valakinek csíkos szalvéta.
All images from IKEA.

Kinyílt a tizenkilencedik ablakocska is az adventi meglepetés naptáron.
Mára a kívánságom, hogy legyen mindannyiunknak szép napja! Állj meg egy pillanatra a nagy rohanásban és érezd át mit is jelent valójában a karácsony. Most ne figyelj a külsőségekre, hanem benső önmagadra. Dícsérd meg magad, mert ügyes vagy! Légy büszke magadra! Add meg magadnak a szereteted, mert aki nem szereti magát, mást hogy szerethetne? Amiből hiányt szenvedsz, azt hogy adhatnád másnak is? Engedd meg magadnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...