2012. október 23., kedd

Ide jó hazajönni

Kedves Olvasó!

Egy otthonról az első benyomást a bejáratnál kapja az ember, ezért szerintem nem mindegy, hogy is néz ki az a bejárat. Milyen energiákat vonzz magához az otthon és aztán milyenek azok az energiák, amiket beengedünk az ajtón! Márcsak az életérzésünk miatt sem. A feng shui is megmondja!
Én magam bejárat "megszállott" vagyok, kiemelten fontosnak tartom és szeretem díszíteni. Nem mindegy, hogy milyen érzéssel lépek az otthonomba, ha már az ajtó hívogató, azt érzem, hogy jó hazajönni, itthon lenni, itt megpihenhetek. Nálunk mindig van koszorú az ajtón, mellette egy kis faldísz, szélharang, amennyit a hely enged, mert sajnos társasházban lakom és szűkös a folyosó.
Ámbár vágyam egy kertes ház, amíg az nincsen, a nagy "üdvözöllek itthon" dekorációimat az erkélyre helyezem, hogy mikor kinézek az erkély ajtón, gyönyörködhessek benne. (Az is egy bejárat tulajdonképpen!)

Így ősszel adva vannak szebbnél - szebb dolgok a természetből, hát használjuk bátran. Ezek a kedvenceim:

Itt minden megvan, amit szeretek, pad, bödönben szép faágak, néhány tököcske, az ajtón egy nagy falevelekből készült koszorú és egy kis avar is. Hát nem gyönyörű!

Az itt látható képeket és még további ötleteket találsz a Pinterest  "Autumn - Halloween deco" albumomban. 

Legyen szép napod!

Image sources: 1, 2, 3, 4, 5,



Follow my blog with Bloglovin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...