2015. április 12., vasárnap

"The Edge", a tengerparti nyaraló, Cornwall

Még ugyan a tavasz tombol, de én már a nyárra is gondolok. Ilyenkor még intenzívebben tör fel bennem a tengerpart iránti vágy, habár a szívem a Balatoné. Pontosabban a tengerparti stílus az, ami a vonzó. Ezért is tetszik annyira ez a nyaraló!
Nem túl nagy, csupán kétszemélyes kicsi ház, és ha tetszik, még kibérelhető is.
Na nézzük.
Csodálatos panoráma, homokos tengerpart.
A hatalmas panoráma ablakokon keresztül bentről is élvezhető a tenger látványa, még rossz idő esetén is. A kanapé feletti kerek ablakkivágás betekintést enged a szomszédos hálószobába. Na és természetesen tengerparti ház nem lehet meg hajósláda nélkül, ami itt asztalként funkcionál.
A ház bejárata.
Az a gyanúm, hogy a kályha mobil, nézd meg a következő képen, a helyén ott egy szekrény áll. (Vagy áttértek a padlófűtésre a házban.)
Kedvencem ez a konyha, szép fehér bútor fa munkalappal. Ötletes megoldás, hogy a fehér csempézést megtöri egy kis kék szín a tűzhelynél illetve a mosogatónál.
Jó étvágyat!
Egy hálószoba van, kicsisége ellenére szerintem elég tágas érzetet kelt.
Itt látszik a kerek ablakkivágás nagy haszna, ugyanis mivel nincsen saját fűtése a szobának, hideg időben a nappaliban lévő kályha melege szabadon beáramolhat a hálóba is. Vagy az olyan embereknek, mint én is, akik nem szeretik a teljes elzártságot, ad egy kis nyitottságot a másik helység felé, de azért mégis kellően szeparál.
Na és erre a látványra ébredni reggel!
Egyszerű fürdőszoba.
Elfogadnék egy ilyen nyaralót, még a Balaton parton is remekül mutatna. (Mondjuk Tihanyban a rév fölött.)


Image sources: Unique Home Stays



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...