2014. augusztus 30., szombat

Levendulák mindenütt

... és hogy teljes legyen a levendula hatás, íme a további levendula kreációk a lakásban.

Sok-sok koszorú mindenfelé, az angyalkás kivételével saját alkotásaim. (Azért látszik, hogy melyiket kötötte profi mester. Hát igen, van hova fejlődni.)

Még maradt három cserepes dísz, amiknek egyenlőre nem találtam meg a tökéletes helyet, de nem aggódom.

Készítettem befőttes üvegből egy lámpást is, természetesen levendula ihletésűt. Még fogantyút is csináltam hozzá, akár fel is akasztható. Belsejébe levendulát szórtam, már csak egy levendula illatú gyertya hiányozna belőle.

Aztán egy csokor a csuporban itt...
... egy szárított csokor ott.

Ismét egy profi alkotás. Aki szeretne ilyet, annak elárulom, hogy az összes profi levendula díszt egyazon hölgytől vettem, ugyan Balatonalmádiban a vásáron, de van Meska boltja is: ez a Levendulahangulat kézműves bolt. Szóval lehet rendelni is.

Csodaszép szerzeményem, egy pöttyös kancsó, remekül mutat benne a szárított fátyolvirág csokor.


Itt a vége.


2014. augusztus 29., péntek

Levendulák az előszobában

Mindenhol levendula. Az egész lakásban levendula, mindenütt. Már kicsit megszállott lettem. Miért is maradna ki az előszoba?
A polcra is került a saját készítésű cserepes levendula díszből, amire nagyon büszke vagyok. Szerintem tök cuki!

A bejárati ajtó is tele van koszorúval. Én mind a két oldalára szoktam tenni valamit, úgyhogy ha hazajövök, ha elmegyek itthonról, az első illetve utolsó pillantásom az otthonból egy szép koszorú.
Mióta viszont ellopták az ajtó melletti fapapucs díszemet, óvatosabb vagyok a dekorálással, már ami a folyosót illeti. Olyat rakok ki, amit nem sajnálok (annyira), ha elviszik. Borzasztó, hogy erre is kell már gondolni!
Ezt szerettem volna eredetileg az ajtó külső felére tenni, de inkább belül maradt. Levendula angyalka őrzi a házat!
Most ez van kint. A legelső levendula koszorú, amit csináltam. Még tavalyi levendulából készült, kicsit kopott, kicsit gurba, de még mindig nagyon illatos. (És még meg van.)



2014. augusztus 16., szombat

Levendula az étkezőben

Jó régen nem blogoltam, pedig nem voltam ám rest, egy csomó mindent kézműveskedtem az elmúlt időszakban. Na meg gyűjtöttem az ötleteket, fáradhatatlanul Pinterest-ezek, átterveztem egy házat és kettő újat is terveztem, persze ezeket csak úgy hobbiból a magam örömére.
Na de...
Végre a nyáron kellő mennyiségű levendulához jutottam. Vásároltam is készen levendulás szépségeket, majd ihletet kapva belőlük, magam is készítgettem ezt-azt. Mutatok is belőle most.
Ezt a cuki kis asztaldíszt Balatonalmádiban vettem a kirakodóvásáron. Mintha csak az asztalra teremtették volna!

Az étkező ablakot is időről-időre átrendezem, így a nyárra is.
Gazdagabb vagyok egy pöttyös csuporral is, amibe szárított fátyolvirág csokrot tettem. Azt a kis cserepes levendulás installációt pedig én készítettem. (Többet is csináltam, mindenfelé van a lakásban.)
Hát ennyi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...